over ons

Het Zuiver concept

Restaurant Zuiver is al jaren een begrip op Vlieland. Januari 2024 heeft Elvis Mešić het restaurant overgenomen. Zijn missie is om altijd met plezier en passie te koken. Onder zijn leiding zal de muziek zoals Elvis Presley die maakte terugkeren in de vorm van heerlijk eten!  In 2023 is Zuiver-Traiteur opgezet. In samenwerking met vaste chef Wijtze Kikstra en een divers team van koks en bediening bieden wij nu diverse mogelijkheden om deze Zuiver-ervaring ook thuis of op je event te ervaren. Zo kunnen wij je event cateren, een volledig verzorgde barbecue aan huis leveren en is het mogelijk om de lekkerste curry’s, poke bowls en salades to go te bestellen. Daarnaast gaan wij graag samenwerkingen aan met lokale partners zoals Bureau Vlieland, Fortuna, de Kaasbunker en het Baken. Uit deze samenwerkingen zijn o.a. al Eilander Koffie, cranberry confituur en Waddenkaasfondue ontstaan. 

Verrassende smaken

Bij Zuiver werken we graag met pure en eerlijke producten uit het seizoen. Liefst uit eigen moestuin en van Boer & Chef. We koken en kopen zo bewust en duurzaam mogelijk en met zo weinig mogelijk verspilling. Dit sluit aan bij de principes van Dutch Cuisine. Daarnaast willen we zoveel mogelijk mensen kennis laten maken van de smaak van de wadden. Het waddengebied zit vol verrassende smaken, zoals heerlijke oesters, zeekraal en natuurlijk verse vis. 

Laten we jou binnenkort kennismaken met een van onze gerechten? Hopelijk zien we je snel in ons restaurant of bij de traiteur!

 

Roland Bakker en Annemieke Kruit.